I am a human

Hej på er! Vet inte om ni sett allt som står om Bruce Jenner på hela internet? Kanske svårt att missa, står om det överallt! Har inte hunnit sett intervjun med Bruce och Diane Sawyer än men jag ska kolla på den senare! Just nu fokuserar jag på plugget och så. Men jag har läst om den och hur han (eftersom Bruce utalat sig om detta och vill tills vidare bli kallad han kommer jag skriva de) talat ut om sig själv. Tycker att det är så modigt det han gjort och många "kändisar" har tweetat, skrivit på ig osv om deras stöd för honom. Tror verkligen att hans ärlighet om detta kommer rädda många liv. För det talas inte mycket om det och för människor i samma sits som Bruce kommer detta betyda mycket tror jag. Alla går igenom sina svårigheter och alla har sin story, tror att man ibland behöver en person i de ofentliga som vågar gå ut och prata om det, oavsett vad det gäller. Tyckte de va fint som Bruce sa "I'm me. ... I'm a person." Om det är vad han känner borde det bara vara okej att han är människa och inget mer. Vi är alla människor, oavsett vad, och ibland räcker kanske det. Det är okej och vara kvinna och känna sig kvinlig men också att inte känna sig kvinlig osv, det är okej att vara man och känna sig manlig men även att inte känna sig manlig. Det är okej att inte känna sig som något och inte vilja känna sig som något. Det är okej att bara vara människa. Det är okej att göra allt för att få känna sig bekväm i sig själv. Vad som är bäst för en själv som individ, det är vad som spelar roll.
 
Alla Kardashian/Jenners har också skrivit fina stöttande meddelanden till Bruce men tycker att hans son Brodys instagrambildtext va extra fint. Han skrev "You won another gold tonight. I stand with you on this journey. I love you Dad." Och för de som inte vet så syftar de till hans olympiska guld han tog i friidrott, och att denna ärlighet om hans story är ett till guld. Tyckte de va fint. Finns såklart människor som skriver idiotiska kommentarer också... Fattar inte de? Om man inte har något positivt att säga varför säga det alls? Det handlar om Bruce och ingen annan? Vad har andra människor med hans identitet att göra. Det är hans rätt att få vara den han är, precis som det är alla andras rätt att vara den person man känner att man vill vara.  
 
Vet inte om denna text blev helt osammanhängaden men ville bara skriva de jag kände. Alla borde ha rätten att vara sig själva oavsett vad det innebär och sålänge det inte skadar en annan människa (vilket detta INTE gör, Bruce är bara ärlig, hans jag har alltid funnits där, bara inte in the puclic). Tycker att det är fantastiskt när människor som har en röst som kan bli hörd tar vara på det på ett bra sätt. Bruce ärlighet kommer att stötta många och rädda många. Vi är alla människor, och man borde få uttrycka sig precis som som vill. Vara den människa som man vill vara. Utan att någon annan kommer och säger att det är fel. För ingen har facit på vad en människa är om den är rätt. För det finns inget rätt och fel. Det enda man vet är vad man känner på insidan. Och om den man är får en att må bra på insidan, då är det de enda som spelar roll.
 
 
Publicerat i Vardag