starkt solljus

hejsan! dagen har varit skön, jag mår bra idag men har träningsverk... ont överallt förutom magen. Jag är sååååå himla sugen på att gå en promenad med min plånbok och tömma den på pengar och fylla min garderob.. men de är inte alltid man får som man vill..synd de!!! de är typ vinter ute...... vill ha sommar och sol och värme och allt de där! Imorgon blir det en resa till tandläkaren för att boka in en tid då skrotet som just nu befinner sig i min mun ska ut!! Jag kommer sprudla av lycka när denna tågräls ligger utanför min mun, snart är målet nått!! jag är jäkligt stolt över mig själv som stått ut med denna skitsak i 2,5 år!! Bro jobbat lina! På lördag är det tävlig och jag är supertaggad, älskar att tävla, det gör mig glad!! Jag ska tävla i alla grenar så jag kommer bli trötter... Vi har uppgraderat våra gruppkläder med (än så länge) ett bar nya byxor! det blir att fixa en ny topp till senare!
Ledsen för ett osamanhängande inlägg men det kan bli så ibland... ha en bra natt! nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon tidigt på morgonkvisten för att bege mig till stan. puss
 
Foto: Lina Eriksson

saker förändras

hej på er! nu är det typ mitt i natten men jag kände för att vara vaken lite, hehe! Min käre kompis Soffi (sofia från min dans..) som också ska åka till USA med STS fick sin hjälporganisation i USA idag, såå kul!! Vill också veta min om jag får nån?! För er som inte vet vad en hjälporganisation är: när  man åker med STS så har de inte eget folk i alla delstater osv utan samarbetar med amerikanska organisationer, det betyder att det inte alltid är STS som fixar med kontaktperson och värdfamilj. Så hon kommer ha CCI i USA, hoppas den är bra! Är himlans taggad på allt!! I vår, kommer inte ihåg exakt när så drar jag och Soffi ner till götet för att träffa andra personer (svenskar) som ska åka som utbytesstudenter 2013-2014.. Sen får man ju reda på familj nån gång i vår eller sommar!! och sen är det New York som gäller en vecka innan man drar till sin familj nånstans i USA!! Btw, jag måste samla in massa pengar inför resan, hehe jag känner att det kommer bli en hel del shopping!
 
Juste! Min dator funkar ju igen ( det skrev jag väl?! pallar inte kolla om jag gjorde de iaf) men jag måste ju ända skaffa en ny... min nuvarande är väldigt opraktisk; tung, låter HÖGT, ingen kamera och ingen mic.. vilket kan vara bra när man skypar osv, så jag tänkte köpa mig en mac! kul kul!! :D
 
för att anknyta lite till rubriken! jag spelade lite sims nu höhö.. och det är sjukt tråkigt nu för tiden.. förut va jag värsta (VÄRSTA) simsnörden.. men jag får nog släppa de nu för det var astråkigt och jag tröttnade efter typ 5 minuter om ens de..??!  nodvändig fakta sådär..
 
kände för att göra en lite flagga... den blev väl (host*) fin?
 
 

Höstlov

Hej! Nu är det höstlov, woopwoop!! Astaggad. Är på väg hem från Julia nu, hade filmkväll där igår med Uchenna, Alina och Julia! Idag ska jag dansa i 3 timmar och chilla vid tv innan dess, Höhö.. Imorgon ska jag först gymma med Signe och sen ska jag dansa 3 timmar igen, gissa om jag kommer vara död!! Men men vad gör man inte för att bli fit inför tävling på lördag?!
Hare bra!! <3