I wish you saw yourself from my eyes

 
Hej! Exprimenterade lite med redigering! Ska fota någon dag snart för jag har lite idéer att utföra!! Sitter och skriver en uppsats atm! Den ska in ikväll så jag kämpar vidare med att fixa den klar! Känns ändå som att det går helt okej men tog en liten paus så att jag får lite ny inspiration!! Hoppas er dag är bra!!

Brussels 2k15

Hej! Hemkommen från Bryssel nu!! Har haft en rikitgt bra vecka där med brudarna!! Vi har haft skolaktiviteter på dagarna och sedan fria eftermiddagar/kvällar där festligheter ägd rum!! Hela veckan har varit jäkligt bra och det enda jag kan klaga på är att det regnade mestadels. Annars känner jag bara att denna resa va grym!! Lite sömn och mycket kul, hur fel kan det bli? 
 
 

Bryssel

Imorgon bär det av till Bryssel med brudarna!! Klockan är ställd på 03:15 för så ska jag upp, göra mig iordning och sen kommer taxin 04:15 haha! Samling på arlanda 05:00... Kommer vara så jäkla trött! Iaf är jag och min packning med alldeles m´för mycket saker i! Suger på att packa, kan inte välja vad jag ska ta med haha!! Men vill ha en dagsoutfit och en kvällsoutfit till varje dag så det blir ju en del! Men det löser sig nog! Man får ju ha 23 kilo så då kan jag ju lika gärna utnyttja de!! Men är iaf grymt taggad på några dagar där med mina kåmpisar!! Puss!!
 
Bara för att vintern typ är tillbaks.....