Lady gaga

Ikväll kör vi på lady gaga då!!! Nice som fan! Taggad till 1000! Men först bär de av mot skolan för lite lektioner, men sen så smäller de!!

Jag har sjuk träningsverk idag, värsta och bästa träningen någonsin igår!!! Så skönt att få träningsverk på ett sätt för man vet att man tog i som fan!! Och de är ju toppen lixom.
Ha en bra dag! <3

...

Hej! Hoppas att detta inlägg kommer rätt..? Bloggar från mobilen och appen har fackat och är inne på min gamla blogg men om man kollar kommentarer och statistik etc så är de den rätta...? Skumt!!

IAF!! FÖR JORDENS BEFOLKNING SOM ÄR INTRESSERADE KAN JAG MEDDELA ATT JAG SKA PÅ LADY GAGA (PARKETT) IMORGON MED MIN LILLA MUPP FRIDA!!!! TAGGAD!
Ska bli så jäkla kul! Och på lördag kväll drar jag och min brorsa till åkersberga till våra kusiner Sara och Hanna (och lilla Malin)! Som egentligen inte är så liten men minst av alla kussar (!)

Ha en bra kväll och vi hörs imorgon!! Ska kötta bilder!! <33

Mot skolan

Hej! Snart ska jag dra mig mot skolan för idrott. Idag är en lång cpdag! Sen är det disco med Alexander ikväll Jippi! Ska även kolla på lite spanska som vi fick i läxa... Men vi hörs sen, kram <3