Jobba jobba jobba

Hej! Är hemma i Sverige nu sen igår, kom till Arlanda runt sju.. Och idag började jag på mitt sommarjobb, så gissa om jag är trött nu!! Tänkte bara lägga upp lite mobilbilder från Italien :)

nattbad chips och kebab mitt i natten

hej på er och godmorgon! hur har ni de? jag har de bra med är dock lite trött, va var väl uppe en aning senare än vanligt... först gick vi runt på kvällen men hittade typ ingen att hänga med så vi satte oss på en bänk och väntade tills klockan slog 12 så att laura kunde ringa och gratta sin syster.. sen träffade vi några människor som vi började hänga med. sen käkade några lite kebab sådär halv 3 på natten.. och vidare till stranden för ett spontant nattdopp. efter de gick vi med blöta saker hem för att äta chips och kolla på några avsnitt med björn gustavsson.. kul! sen gick vi lite frusna och la oss! kul va de!! 
 
idag ska vi städa i ordning lite innan lunchen. då ska lauras farmor komma hit till oss och göra någon maträtt. ''Friterade degklumpar'' va den bästa förklarningen jag fick. och de låter ju minst sagt spännande.. 
aja puss och hej leverpastej <3

shopping igår, stranden idag

hej! blev inget bloggande igår, va lite trött när vi vid 10- halv elva tiden återvänt från shoppingen.. de va väl inte den mest lyckade shoppingrundan för min del, men laura shoppade loss lite. Jag fick iaf med mig en tröja hem. jag provade den dock i en annan färg än den jag köpte (den färgen jag köpte var på rea, den andra var inte de) så när jag kom hem märkte jag att den jag köpte va typ mindre i storleken.. nu sitter den bra men om den krymper så lir den lite tajt... aja den är fin iaf! 
 
idag har vi varit på stranden, vi vaknade ''tidigt'' idag så vi kom iväg till stranden lite tidigare än vanligt. men nu är vi hemma och lagar lunch! sen tänkte jag ta en tupplur för jag är fett seg idag, trött... och jag måste ju vila upp mig till nästa vecka då jag börjar jobba!! ingen trött lina ska kliva in på jobbet!! hehe... 
 
våran försa lunch som vi lagade... pasta och tomatsås... sen åt vi de i en vecka, men nu varierar vi med andra pastarätter.. haha, de blir mycket pasta här!
 
puss hej ha en bra dag!!