Mainstream

 
Hej bloggen!! Bilden ovan är på mina nya byxor med märket be fun!! Mainstream, jo tack jag vet men jag kunde inte låta bli!! Hade lite problem att se hur de såg ut på när jag stod i butiken men nu när jag kom hem och provade kände jag mig nöjd med mitt inköp! 
 
Idag är en trött dag... Jag sov inte så länge inatt och stressade omkring i sista sekund med mitt tal igårkväll!! Men de slutade väl bra då jag lyckades framföra de utan problem haha!! Slutade tidigare idag då jag inte hade sista lektionen så jag och Freja åkte in till stan en snabbis och köpte mina fina be fun byxor! Ikväll blir det att plugga psykologi då jag har prov på fredag!! Hoppas ni haft en bra start på veckan, you just gotta love mondays, right? 
 

Måååååla

Hej bloggen! Den här helgen har bestått av mycket fix och så med mitt rum! Igår fixade jag upp hyllor i mitt rum sen tvättade jag bordet som jag idag målade vitt första vändan med grundfärg!! Alltså mitt gamla skrivbord som ska bli mitt nya haha! Sen har jag även städat bytt lakan och pluggat nånstans där emellan! Nu måste jag dock råplugga in i de sista för imorgon har jag tal och jag är inte klar! Typiskt mig men jag jobbar bäst under stress så here we go!! Run like channing tatum is waiting for you at the finish line

 
Hej bloggen! Här är mina nya gymskor! Köpte lite kraftigare skor då jag fick jätteont i mina fötter när jag använde mina freerun. Asics har alltid varit trogna som springskor så jag kör på dessa på gymmet också!! Då jag pronerar är asics de bästa! Så nu är jag taggad på att testa mina nya fina och väldigt rosa skor!! 
 
Igår va jag med Elin större delen av dagen! Även hon köpte sig ett par skor, fast hon köpte som springskor! Hennes var dock också väldigt fina!! Sen hade vi lite gleetittande senare på kvällen!! Ha en bra lördag, jag har mycket att göra så jag ska sätta igång nu! ♥