Mindre än en vecka!!

Hej!! Idag är det söndag vilket betyder att det är måndag och skola imorgon..
Och det betyder också att vi ska hämta vår nya pardräkt!! Och om en Liten vecka så (-en dag) så är det danstävling!!! Fett taggad! Hanna och Sofia ska komma och kolla, och sist dom va och tittade så kom jag 1:a så det kanske går bra nu med!! :D

(Den finaste bilden jag hittade!)

"Älska mig igen"

OMG!!!! Jag såg den bästa filmen EVER i natt!!! Älska mig igen heter den på svenska och ligger 1:a på topplistan i USA! Den är baserad på en verklig händelse.. Den är sjukt sorglig men samtidigt en sjukt bra story!! Rekommenderar den starkt!! Om man gillar romantiska draman som jag så ska man definitivt kolla på den filmen!!

Hej! Kände att jag var tvungen att skriva om filmen haha!! Idag ska jag dansa och plugga och städa på mitt rum lite mer! Renade min garderob igår så nu är den lite finare!
Ha en toppenlördag!! <3

Shoppade lite...

Hej!!
Tänkte uppdatera lite sådär! Idag har jag pluggat spanska och matte största delen av dagen.. Men har även varit i Vällingby en sväng med hela familjen faktiskt! Mamma och pappa köpte vinterjackor på best of brands så jag passade på att köpa med mig 2 plagg :D en odd molly kofta och en rugbytröja (heter tydligen så..) från boomerang. Finfina grejer!
Puss<3