Bilresa

Sitter i bilen på väg hem (typ) från lofsdalen :) har haft några trevliga dagar i fjällen :)) vi ska mellanlanda i Gävle haha ;) sedan åker vi vidare hem imorgon, och då ska jag träääääna!!!
Och på fredag ska jag träffa Sofia :D

Pöss och hej <3

26/2

Sitter nu på bussen på väg upp till lofsdalen :)) de har gått 1 timme och en kvart av den 7 timmar långa bussresan :O ska äta massa godis och lyssna på musik hela resan hehe:) igår hade jag tävling och den gick väl som den gick, helt okej 13 av 48 i singel så de e bra men i par gick de inte bra :( <3

Aja ha de bra, hejdå <3

-

Hej hej!! Taggar inför tävling imorgon!! :) ska bli så kul, har köpt de sista idag; ögonfranslim, ögonglitter och rosa läppstift :) och så har jag ju blivit en morot också, haha! men det ser mer äkta ut än jag väntade mig, och de blir bra imorgon på dansgolvet!!

Jag längtar som fan till sönag för då ska jag åka till fjällen och sen åker jag där med elin :) de ska bli awesome!!
Vi ska ta lite fina bilder, äta godis ha de nice och såklart åka skidor!! jippi

Samtidigt som de är sjukt kul så önska jag att jag fick åka och sola!! min dumma vän hanna ska till marocko imorgon och sola, jag vill åka till Thailand :D Saknar!! vi ska ju antagligen åka dit i vinter och då kan jag sola!!Vet inte varför men jag älskar denna bild!!! Känner mig stolf som fotograf haha :) en pinne eller gren eller vad de nu e men jag tycker om den :)))

Puss och hej leverpastej <3