Påskdagen

Hej bloggen! Just nu är jag hemma hos min mormor och morfar i Västerås och har de lite mysigt! Vi har ätit påskmat och tårta och sen var vi ute på en prommis med deras två hundar, nessie och elsa.

Igår va vi hemma hos min farmor och farfar för lite påskfirande... Mysigt de också! Vi hade fixat påskmat hemma som vi tog med till dem.
Ska visa er en grej sen så kolla in ikväll!! Puss på er!

Bilder från mitt ute i ingenstans, Kärrbo!

Dagens shopping!

Hej bloggen!! Nu har jag precis kommit hem från Kista. Köpte mina svarta jeans från dr Denim som jag har gått och väntat på att köpa!! Sen köpte jag även de söta trosorna nedan! Dem är faktiskt assköna!! Tro de eller ej! Jag ska nog inte göra mycket mer idag, får väl se vad jag hittar på ikväll om jag träffar nån eller stannar hemma... Men ni får ha en bra fredag!! Puss ♥
 

Långfredag

Hej bloggen!! Idag är de långfredag och allt! Ingen skola heller vilket är så jäkla skönt!! Ska inte göra så mycket idag.. men städa lite innan påskhelgen ska jag hinna med och förhoppningsvis hinner jag och papi ta en sväng till kista för att äntligen köpa mina svarta jeans, som jag har längtat!! 
Tog lite bilder på min lilla kanin för någon dag sen, är hon inte de sötaste som finns!! Asså jag älskar att hon är så fluffig att man inte ens ser hennes ögon!!! Hon är mitt lilla skämt, född på skojdagen 1 april!! Puss ♥