Mot fjällen

Hej på er!! Jag lever kan jag berätta!! Sist jag skrev va väl 25?! Så jag har hunnit vara hos mina morföräldrar i torsdags, igår träffade jag mins girlisar Sofia, Hanna och Lydia hemma hos Lydia :) och nu är jag hemma hos mina kusiner för imorgon bär de av mot Idre en vecka med deras familj!! Kul, fick trots allt göra något lite mer spännande på lovet!! Haha!!

Köpte för övrigt en väska idag, 250 kr på rean!! Dock inte äkta skinn men den va cpfin!!! Fan va tråkigt inlägg MEN nu vet ni att jag är vid liv hahah !! :)

Jul 2012

Hej på er! 25 idag och julafton är förbi.. Hade en jättebra dag igår med mycket mat, godis och bra sällskap! Hela släkten på pappas sida var här vilket betyder ca 20 pers vilket var myys!! Hög ljudnivå men kul va de! Jag fick lite julklappar också, pengar, iTunespengar, kläder, smink och happy socks :)

Strax ska vi åka till mina kusiner och äta kalkon. Mys med jul tycker jag!!
Jag insåg även att de är sista julen på 2 år som jag kommer fira med släkten.. Nästa år befinner jag mig i USA på andra sidan jorden med min värdfamilj.. Året därpå ska jag och min familj antagligen dra till Thailand, så de är ju både skitkul och lite synd... Har ju firat såhär med släkten de flesta jularna i mitt liv. Men kul att bryta vanorna också.

Nu ska jag göra mig i ordning, hörs sen <3

GOD JUL