Inperfection is perfection

Hej bloggen! Idag var jag och köpte en liten jacka! Fanns inte så stort utbud som i Sverige lol men jag köpte mig en från a&f som jag kan ha!! Den kanske inte hade varit mitt förstaval men det var den finaste till relativt bra pris som jag hittade så den fick duga! 

Nu på kvällen har jag sysselsatt mig med att skissa/rita!! Jag har tänkt länge på så mycket saker jag vill göra osv men det är som att jag ger upp innan jag försöker för jag intalar mig själv att jag inte kan... Men det är slut på de nu!! Jag ska sätta upp mål och jag ska nå dem! Jag älskar att fota, rita och göra musik (sjunga och spela instrument)!! Men jag tar mig aldrig tid att tillfredsställa mig själv!! Så jag har bestämt mig för att göra de nu! Jag ska köpa mig en blå gitarr (har alltid velat ha en blå!!!) när jag kommer hem igen, och jag ska lära mig spela! Jag ska börja fota mer, och jag ska köpa photoshop så att jag kan få mina bilder dit jag vill ha dem! Och jag ska rita så mycket jag kan för Min skull! Inte för att det måste vara perfekt!! 

Vad jag ritade idag, jag kanske laddar upp lite då och då och så kan vi ju se om man kan se nån skillnad?! Jag vet att jag är lång ifrån perfekt på att rita och jag strävar inte efter de men jag strävar efter att se en skillnad i vad jag gör typ en framgång antar jag!! What

Hej bloggen! Har typ bloggat några inlägg men de verkar inte ha kommit upp?! Iaf så händer inget kul iaf så det spelar kanske ingen roll! Är sjuk... Wää! Har ont i huvudet, kroppen överlag, halsen, har haft feber vet inte om jag har det nu... Men jag hostar och snorar som bara den känner mig äcklig!!! Tar medicin så vi får de när allt känns bättre! Imorgon ska jag ändå försöka komma iväg och köpa en jacka för det är "vinter" här nu!!! Det ät som tidig höst nu ett tag så jag behöver nåt lite varmare! Speciellt till fotbolls matcherna!! Nu ska jag kolla film med Tristan och sova!! 

Klappbryggan

Tror fasen att jag har glömt att berätta om att min fina faster nåna (aka Jeanette, aka idol Sara Sangfelts mamma) har öppnat restaurang och det får man ju inte missa!!!! Restaurangen heter då Klappbryggan Restaurang och Café (hemsida HÄR)!!! Den ligger i Åkersberga, mer precis adress hittar ni på hemsidan!! Så jag tycker ni kan kika in på hemsidan, eller varför inte åka förbi och ta en lunch, fika eller vad som passar er!! Jukbord kommer det också finnas i december så varför inte Julbord på Klappbryggan Restaurang och Café?? Jag har ju då inte varit där än eftersom att jag befinner mig här men jag kan lova att det kommer smaka fantastiskt, mina kära föräldrar har ju dessutom intygat!! Och kanske får du syn på Sara där, vem vet?! 
 
Snodde lite bilder på fint fika från Sarisens blogg !! Bilderna tillhör såklart henne men tänkte att det är okej för att göra lite reklam!! Puss <3
 
 
 
 
 
           Och detta från Klappbryggans hemsida!!