En trevlig överraskning

Tjenare!! Idag va en bra dag! Åkte till idrotten imorse. Med tanken på att det va en helvete vanlig torsdag vilket betyder att jag hade slutat vid 4... MEN sen fick jag veta att vi hade randig eftermiddag (inga lektioner) vilket betydde att jag hade 2 lektioner och nu är jag hemma och pluggar till prov!

Idag är det sista riktiga träningen på terminen :( sen har vi några extra + att man kan hyra sal i december men terminen och alla tävlingar för denna gång är över för min del iaf, NM är ju kvar om man bestämt att man ska åka på de! I helgen är det dessutom dansuppvisning vilket ska bli skitkul!!

Juste! Bokade biljetter till lucia i friends igår!! Blev så sugen på att höra alla låtar i stämmor och se hur mäktigt det är, utan att vara med. Det blir ju annorlunda när man kollar. Plus att det är i friends i år!

Skrotet är ute!!

Bästa dagen på länge!! Tandställningen är ute, efter ungefär 2,5 år har jag nu fått ett nytt och fint leende!! Bättre kan de väl inte bli?! Ska dock ha tråd på baksidan i minst 5 år och sen bettskena på natten.. Men de äre värt! Nu ska jag plugga spanska och sitta och le haha!! Sen har jag dans ikväll ;) livet leker just nu!! (A)

Gjorde de igen.....

Hej på er! Har precis käkat middag och ska snart plugga mer spanska. Idag när jag kom hem skulle jag plugga fett mycket men de hann bara bli en stund innan jag somna i 1,5 h. Bra där, vaknade till nån gång å ba shit jag har försovit mig, kommer bli försenad till skolan... *fortfarande tisdag lilla gumman* men sen somna jag om igen och sov tills Simon kom in och ba "öhh sover ru???"...

Iaf! Nu är det faktiskt väldigt få timmar kvar tills min räls åker ur min mun!! Åt just sista middagen med tandställning!! Taggad som fan!!! Kommer bli asnajs!