Hard work, work

Heeeeeej babes!!!
Idag har jag haft en stressig men bra (för de mesta) dag!! Asså gud vet ni vad som hände idag? Vi hade ju idrott första lektionen idag och när jag skulle byta om efter idrotten så insåg jag att jag hade glömt en vanlig bh... hahah asså jag blev så sur på mig själv ett tag där, men de va ju bara att rycka upp sig och gå runt med sport-bh hela dagen, haha tur att jag hade en luftig tröja så det syntes inte, tror jag...! 
 
 
Iaf så hade jag två prov idag, först engelska grammatik. Kändes okej. Sen hade jag naturkunskapsprov sista lektionen och det känder bra, hoppas bara att jag skrev allt hon ville att man skulle skriva. Kunde iaf alla frågor, tror jag, hehe!!
Efter skolan hade jag dans och vi tränade par för första gången denhär terminen, SHIT VA DE VA KUUUL!! Vi ändrade lite i dasen och den känns såå himla bra! Sjukt kul att dansa och den är riktigt bra, dansen!! Längtar asmycket till första tävlingen!
 
Till en till bra nyhet, alla våra lektioner är inställda imorgon vilket betyder att jag är ledig. Måste plugga lite hemma men iaf, jag kan chilla i soffan hela dagen typ!! 
Pusssssssssssssss
 
Från "dans på gården" (en tradition på af) .Innan vi slutade nian så dansade vi "work i, make it...osv" där och vi va såå bra! Saknar mina babes och saknar cp-koridoren (internt)!! Åh, love u babes!!

30 januari

Hej!
Har haft en lång dag idag... Började med två timmars matte, tre lektioner efter lunch sen åkte jag hem, bytte om käkade mellis och drog på träning med gruppen! Köttig träning idag med, riktigt jobbigt men bra träning. Efter dansen åkte jag hem, åt middag och ÅLANDSPANNKAKA (godaste ever)!! Sen har jag pluggat i massa timmar och jag skulle vilja förlänga dagen med nån timme så att jag hann lite till! Men nu är det som de är och imorgon är det prov...

I brist på bilder.. Måste se till och fota nån dag snart, känner att jag vill ha ett litet projekt och göra nån riktigt cool fotografering!!! Får fundera ut nåt! Eller har ni några najsiga idéer?
Iaf en dansbild får de bli!!!

Skottlossning i Vällingby

Hej!!
Gud har ni sett i tidningarna eller nåt? Det har varit skottlossning i Vällingby centrum idag, 5-6 skott avlossades och tydligen handlade det om mordförsök. Just nu cirkulerar det en helikopter runt hela Vällingby och den har stått still i luften precis ovanför mitt hus ett antal gånger. Dessutom va de fullt med poliser i hela Vällingby när jag åkte hem från skolan! Riktigt läskigt då jag bor i Vällingby, inte speciellt långt från centrum... Hoppas att de får tag på gärningsmännen (det misstänks vara fler än en, antagligen tre personer) så att det blir lite lugn och ro här! Kommer inte våga gå ut!! Nu står det även att två är gripna!! Vilket känns bättre, förhoppningsvis får de tag i alla snart!!