Livet

Livet i Texas... Jag har vart mycket sjuk på sistone och de hände nåt lite halvt läskigt för nån dag sen... Iaf så började de redan på lovet, då jag var sjuk med feber, hosta, snuva och huvudvärk... Det blev bättre men hostan va kvar och i veckan blev jag sjuk igen, ingen feber dock så de va skönt!! Men häromdagen så blev mina händer blå/lila... Ibland blir de så i några minuter även när jag är i Sverige osv men den här gången va de hela dagen... Och på kvällen blev de extra mycket... Hade lite spåret och andas kände mig riktigt trött och bara väldigt skum... Vi funderade på att åka till doktorn... Men jag bestämde mig bara för att vila ut. Dagen efter va de en aning bättre... Det har gått upp ovh ned men jag mår lite sådär fortfarande... Men men!! Imorgon har jag konsert med kören, är inte alla taggad för vi suger men aja haha! Höres <3

Natt

Hej bloggen! Nu är de natt och jag borde sova men pallar inte lol! Igår lördag va de utbytesstudent julpartyt! vi var hemma hos två av killarna i gruppen. Sjukt finy hus och najs pool! Vi åt mat som alla tog med sig från sitt land och sen bade de flesta i poolen och i bubbelpoolen! Musik kväll!! I fredags var vi föresten en sväng och fixade lite julklappar!! Fick med mig ett par jeans från hollister också!! Idag gjorde vi inte mycket, blev plugg och film! 
 
Random bild från i veckan vid fotstretchingen!!
 

Heros

Hej bloggen! Ledsen för sjukt dålig bloggning men det har inte varit min prio 1 i livet just nu... Mycket går runt i mina tankar så jag försöker reda ut de förs hehe!! Skulle gärna skriva av mig här men det är lite för stor publik så det får bli en annan gång!! Idag hade jag iaf dans på kvällen och det var väl roligt! Megastretching=aj!! 
 
På tal om nåt annat så tänkte jag bara säga vila i frid Nelson Mandela!! Du gjorde mycket för planeten vi kallar Jorden...s befolkning och framföra allt Sydafrika! Men du har inverkat på mångas liv och är en äkta hjälte! Du inspirerar mig att vilja förändra världen till en bättre plats! Att vara utbytesstudent har fått mig att behöva tänka och jag har verkligen insett så mycket om mig själv på både gott och ont! Insett vad jag står för och tycker är viktigt i livet!! Det finns så mycket jag vill göra men ibland kan man infinna sig i en svår situation som gör det svårare att göra de man vill. För att vara lite luddig... 
 
När jag är inne på hjältespåret kan jag ju bara en en gång säga att mina föräldrar är mina hjältar! De har och finna alltid där för mig!!! Det har gjort allt för mig oavsett vilka svåra situationer de infunnit sig i! Trots att de har haft det jobbigt båda två med sjukdomar så har de gjort allt för att ställa upp och ge allt till mig och Simon. Jag uppskattar varenda liten grej och varenda minut ni kämpat för oss! 
Det finns många personer jag respekterar och inspireras av och mina föräldrar är mina främsta förebilder!! puss
 
ps kan inte ladda upp bilder just nu men det kommer senare!!