New Yorks gator

 
Kan nog ärligt säga att New York är en av de bästa städerna jag besökt!! Helt underbart!! Men de skulle inte vara helt fel med ett besök utan sts... Liksom en resa på mina egna villkor! Jag vill så sjukt gärna åka tillbaks!! Underbar stad som liksom har allt! Bara känslan!! 
 
Jag älskar verkligen att resa! Man får typ en kick av resande! Älskar nya upplevelser!! Kanske är de att jag gillar avbrott i vardagen, men vem gör inte de! Blir bara så lätt rstlös och uttråkad så jag behöver saker att se fram emot som kan bryta av!! Så jag skulle inte banga på lite resande i år, vi får se vad världen har att erbjuda!!
 
Ledsen för lite kass bloggning! Vaknade med brutal smärta i höger del av magen och trodde typ att de va blindtarmen, men efter att ha haft värmekudde på magen i en timme och efter ha tagit en alvedon så blev de lite bättre! Så då var de bara att sätta igång och plugga!! Sen drog jag till gymmet och körde gärnet!! Skönt! Nu på kvällen har ajg bara varit hemma och tagit det lugnt! I helgen blir det pluggarhelg och tränarhelg!! Får se om den har nåt annat att bjussa på! Puss

bästaste

Hej bloggen!! Idag var en seg dag då jag vaknade klockan 2... (förra inlägget va tidsinställt). Jag sov asdåligt så jag antar att jag behövede sova ut lite! Men vaknade med brutal huvudvärk.. Tog en alvedon och pluggade ändå, fick bita ihop lite, måste ju få allt gjort!! Iaf, sen åkte jag och fikade med Ida i Alvik, bara en snabbis men de va mysigt!! Efter de kom jag hem och gick ut och sprang och testade även de lokala utegymmet!! Va ganska najs alltså!! Men jag lär inte kunna gå imorgon pga benpasset där haha! Nu på kvällen har min finaste Elin varit här, så mysigt!! Nu ska jag ta och sova och ladda för att plugga imorgon!! Onajs men behövligt!! Puss
 
I brist på bilder...

Sneaker lover

Sneakers
 
Got to love sneakers!! Seriöst!! Snyggt, bekvämt, praktiskt.. Vad kan gå fel? Jag ska införskaffa mig ett par nike air force och så vill jag gärna ha ett par New Balance... Och de puderrosa Marc Jacobsen skulle ju inte sitta fel heller... Va fan tar gärna allihop!! Haha! Asså sneakers, tighta jens, en slapp tisha och ett par solisar!! Åhh längtar till våren och värmen så att man kan gå klädd så!! Har ju ändå några sneakers att köra på i vår!! Har mina favvisar, mina blommiga vans och nike airen och sen blir de ju aldrig fel med ett par converse!!! Men jag fyller på min sneakers-kollektion!!!