Shoppingbehov

Hej!
Alltså jag är så sugen på att shoppa så att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha!! Om jag hade haft massa pengar och bott typ i NYC eller london eller nåt så hade jag fan vart pank hela tiden!! Så de är ju lite tur att jag inte gör de dårå... Sitter och kollar på massa hemsidor och känner bara att jag vill klicka hem ALLT!! Helst massa väskor, jag älskar snygga väskor. Men sen får gärna skor, kläder, smycken osv befinna sig i min garderob!! 
 
När jag är vuxen är mitt krav att jag ska ha en walk-in closet i mitt hem!! Asså jag bryr mig inte om jag bor fett litet, mitt hem ska ha en stor fet walk-in closet!! Och kravet på den dårå är ju att den ska vara fylld med snygga kläder, skor, smycken och VÄSKOR!! Måste fan skaffa mig en plan inför framtiden så att jag kan gå och bli rik, haha!! 
 
 
 
God natt och sov gott fina ni ♥
 

Bilderna

Hej på er! 
Kom hem från elin vid 12 och sen dess har jag ätit, pluggat lite, städat upp i köket och fixat med lite annat! Tänkte lägga upp några av bilderna från igår nu! Har lite ångest av att lovet snart är slut!!! Loven borde vara längre!! Pussss ♥
 
                   
 
                
 körde på lite sköna kläder!! Skinnjacka:rock'n blue/ kavaj: hm/ tröja: hm/ jeans: dr denim (som förövrigt sprack i grenen igår kväll...) / skor: vans/ strumpor: happy socks haha!!

Photoshoot

Tjenare på er!! 
Lite dålig uppdatering nu de senaste dagarna känner jag men jag jobbar på saken! Haha! Idag skulle jag träffa min kusin hanna men hon blev sjuk så de blev ändrade planer. Fick åtminståne sova lite längre då. Imorse kollade jag lite på tv och åt mat ! Resterande delen av dagen har jag spenderat med elin. Först chillade vi lite hos henne sen gick vi ut och fotade. Efter de fixade vi hennes blogg aslänge (resultatet HÄR) och jag låt typ och halvsov eller filosoferade eller nåt i min säng utan min mobil så jag glömde helt bort att jag skulle på bio med laura så de slutade lite sorgligt haha! De blev ingen bio, en annan gång när jag har lite mer koll på omvärlden!! 
 
Efter de käkade vi, min familj plus elin och hennes mamma hos oss och sen övningskörde elin i en timme typ, vi stannade och köpte lite glass på vägen hem! Och nu sitter vi och fixar lite till med hennes blogg, hon dansar lite och snart ska vi väl se på film eller nåt!! 
 
Pusssssssss♥
 
Jag glömde min dator hemma så har inte bilderna, ni får dem imorgon! Har bara en på elin!!