Dans och träning

Hej!
Kom just hem från ett grymt träningspass på dansskolan med min discogrupp!! Väldigt effektiv träning då vi var få personer plus att vi hade en tränare där som hjälpte oss ordentligt...

Iallafall så körde vi lite allmän fysträning först för att komma igång så att vi inte skadar oss. Alltså typ kondition och styrkeövningar. Sen stretchade vi några minuter. Då hade vi fått oss en ordentlig start på träningspasset och det gav väldigt mycket. Efter fysen körde vi igenom dansen några gånger och sen började vi gå igenom dansen steg för steg så att allt sitter perfekt till tävlingen!
En grym träning!! Ett bra upplägg med fys först, dels blir man riktigt uppvärmd och dels så tränar man upp konditionen och styrkan vilket är superbra! Sen när vi dansar orkar man mycket mer, tro det eller ej men man får verkligen energi av en lite hårdare uppvärmning.

Men dock kommer jag vara död imorgon... Har haft sjuk träningsvärk idag och igår pga att jag tränade ben både tisdag och onsdag... Så imorgon lär jag väl inte kunna gå alls, haha! Men det var det så jäkla värt!!! Blir så himla glad efter en bra träning, man vill bra fortsätta!!!!

Efterbliven bild, haha men lite stretching här hemma, står lite cp men what ever!!
Godnatt!! <3

Publicerat i Dansen
#1 / / signe:

snygg!