Dags för en förklaring...?

Hej bloggen, hundra år sen nu...!! Tänkte att det kanske var dags att förklara vad som hänt, för er som inte följer min instagram... För er som gör de vet ju hur läget ligger till... Iaf så hände det mycket grejer (för att inte gå in på detalj) och livet vart väldigt jobbigt! Eftersom vem som helst kan läsa detta känner jag inte för att skriva ut allt för världen att se men det blev jobiigt pga saker som hände både i Sverige och USA. Tillslut blev jag tvungen att ta mina väskor och vända hem. Jag befinner mig alltså på svensk mark sen en månad tillbaka och just nu ångrar jag inte alls beslutet att åka hem. Det är mycket lättare att finnas i Sverige under omständigheterna just nu. Men det var såklart ändå jobbigt och tråkigt att lämna men somsagt det bästa och helt ärligt enda alternativet just då... Jag hade såklart först försökt accepterat att det skulle bli ett tråkigt halvår utan skola och ingenting... Men jag kunde inte riktigt acceptera så mamma och jag bestämde oss för att kontakta Blackan (min skola) och se om det gick och lösa, och de gick!! Jag läser kurserna minus 3 stycken och läser då tillsammans med min gamla klass och kommer samtidigt göra uppgifter från de dem gjorde förra terminen för att ta i kapp!! Vilket betyder att jag kommer kunna börja 3an i höst och där med ta studenten nästa år, vilket gör mig väldigt glad!! 
 
Jag ångrar abslout inte att jag åkte men önskar att förutsättningarna hade varit bättre. Ibland blir det inte som man tänkt sig och det är väl okej!!? Men det är synd när något man verkligen ville göra förstörs av händelser i livet. Jag kan bara tacka för tiden jag fick även om det var jobbigt, jag fick prova på och se hur det var och det är jag självklart glad över! Men jag är som sagt även lättad över att vara hemma nu. 
 
Jag kommer inte att blogga på ett tag. Pga att det är mycket jag måste ta tag i nu, med mitt liv i allmänhet och saker jag ska ta mig igenom, men även skola och träning!! Jag känner inte att jag kommer ha något att ge i bloggen och det är tyvärr de första jag måste prioritera bort! Jag är ledsen för en lite luddig förklaring, men jag håller detaljera inom mig och med mina närmsta!! 
 
Sen vill jag också säga till framtida utbytesstudenter att inte bli rädda för att jag åkte hem. Det kommer gå skitbra för er och ni kommer få ett fantastiskt år, jag kan ju såklart inte lova för man vet ju aldrig vad som händer men de flesta får det bra!! Och att prova kommer aldrig skada, man måste ju testa för att veta!! Men sen vill jag också säga till de som kanske läser detta och även dem lämnat ett utbytesår att inte känna att de misslyckats!! För alla får olika förutsättningar och vissa är sämre än andra... Så att inse att det inte är möjligt att fortsätta är inte misslyckande utan man har insickt i livet på ett sätt. Man vet när man ska sluta för att inte gå under!!
 
Jag hoppas ni får det bra och tack till alla som tittat in på bloggen ändå! Jag kommer hålla den uppe i kanske nån vecka och sedan göra bloggen stängd tills vidare!! Puss och kram